KSM Group

Група компаній KSM-GROUP увійшла в ТОП - 30 успішних українських брендів в історії країни

Група компаній KSM-GROUP за версією журналу «ВЛАСТЬ ДЕНЕГ» увійшла в ТОП - 30 успішних українських брендів в історії країни. Відзначено важливу роль KSM-GROUP в розвитку України та її інтеграції в європейське співтовариство.

Вітаємо!

Нагадуємо, що KSM-GROUP - девелопер масштабних житлових комплексів Києва, таких як ЖК «Кришталеві джерела» (Феофанія), ЖК «Авеню 42» (Теремки).

Портфоліо української будівельної компанії KSM-GROUP, яка майже ровесниця незалежної України, налічує понад 40 найбільших будівельних об'єктів в сфері житлового будівництва, проектування та великої інфраструктури, мостів, доріг, інженерних мереж

Історія становлення

Історія компанії починається з 1997 р. Першим був заснований Департамент по будівництву і реконструкції інженерних мереж і споруд. Згодом компанія ставала сильнішою і стала однією з найбільших з прокладання інженерних мереж і споруд на них, реконструкції мостів. Компанія освоїла нові напрямки, і сьогодні це — група компаній, що надає всі види послуг генпроектування і будівництва, в KSM-GROUP працюють понад 1100 кваліфікованих фахівців.

Основні напрямки діяльності KSM-GROUP: будівництво об'єктів житлового та соціального призначення; будівництво інженерних мереж та споруд на них; будівництво мостів.

За 25 років діяльності компанія виконала будівельно-монтажні роботи на об'єктах:

  •     залізнично-автомобільний мостовий перехід в Києві;
  •     залізничні шляхопроводи: Коростенський, Шостка, Чернігів;
  •     автомобільно-мостові переходи в Кіровоградській області;
  •     міські мережі і споруди на них в Києві, Черкасах, Миколаєві, Житомирі, Вінниці, Кременчукі, Світловодську, Кропивницькому;
  •     житлові комплекси в Києві — "Кришталеві джерела", "Авеню 42", "Дніпровський".


Заслуги компанії

Житлові комплекси від девелопера KSM-GROUP неодноразово перемагали в престижних всеукраїнських рейтингах. Так, ЖК "Кришталеві джерела" став лауреатом премії "Людина року-2015" в номінації "Житловий комплекс року-2015", переможцем премії "Народне визнання-2014" в сфері будівництва" в номінації "Кращий район малоповерхової забудови", переможцем Всеукраїнської будівельної премії iBuild-2019 в номінації "Кращий проект комплексної забудови Києва", переможцем Всеукраїнського незалежного конкурсу "Житло-2021" в номінації "Кращий побудований ЖК Києва комфорт-класу".
Пропустить через 3
Реклама на dsnews.ua

ЖК "Авеню 42" переміг в IX Всеукраїнському незалежному конкурсі "Житло-2021" в номінації "Кращий ЖК Києва комфорт-класу, що будується".

У свою чергу KSM-GROUP отримала почесну нагороду "Вибір України-2018" в Національній премії року з ініціативи ICCA в сфері житлового та нежитлового будівництва за показниками фінансово-господарської діяльності. Також девелопер очолив рейтинг Мінфіну 2020 р. обсягами житлового будівництва і кількості об'єктів, введених в експлуатацію. А ТОВ "Гідроінж-буд", що входить до складу KSM-GROUP, перемогло в національному бізнес-рейтингу "Лідер галузі-2020 на будівництві" в номінації "Фінансові показники успішної діяльності".

KSM-GROUP успішно співпрацює з міжнародними банками в рамках програми "Розвиток міської інфраструктури". Так, реконструкція самопливних каналізаційних колекторів в Миколаєві проводиться за підтримки Європейського інвестиційного банку, а роботи з реконструкції Дніпровської насосної станції в Світловодську, очисних споруд і мереж водопостачання та водовідведення в Кропивницькому, головних каналізаційних колекторів в Черкасах, водопровідних мереж в Житомирі, КП "Кременчукводоканал" фінансувалися МБРР.
ЖК "Кришталеві джерела"
ЖК "Кришталеві джерела"

Житло комфорт-класу: новий підхід

На окрему увагу заслуговують столичні ЖК — "Кришталеві джерела", "Авеню 42", "Дніпровський". KSM-GROUP і в сфері житлового будівництва встала в один ряд з найбільшими забудовниками Києва. Першим і унікальним за форматом "місто в місті" став ЖК "Кришталеві джерела" (Феофанія, Голосіївський р-н): комплекс розташований на території понад 40 га. Проектом передбачено будівництво 490 тис. м² житла і 30 тис. м² комерційних приміщень, БЦ "Феофанія-сіті" (11 тис. м²), трьох медичних центрів і торгово-офісного центру.

З огляду на сучасні тенденції, KSM-GROUP створює унікальні для міського середовища проекти, які стають знаковими для Києва.

Група компаній KSM-GROUP увійшла в ТОП - 30 успішних українських брендів в історії країни
KSM-GROUP@2021
Політика конфіденційності